.be

Laptoptas met schouderband - universele beschermende laptoptas voor laptops van 14,1"-15,4" met meerdere vakken voor werk, school, kantoor, onderweg - grijs

Laptoptas met schouderband - universele beschermende laptoptas voor laptops van 14,1

1 / 7

Laptoptas met schouderband - universele beschermende laptoptas voor laptops van 14,1 Laptoptas met schouderband - universele beschermende laptoptas voor laptops van 14,1 Laptoptas met schouderband - universele beschermende laptoptas voor laptops van 14,1 Laptoptas met schouderband - universele beschermende laptoptas voor laptops van 14,1 Laptoptas met schouderband - universele beschermende laptoptas voor laptops van 14,1 Laptoptas met schouderband - universele beschermende laptoptas voor laptops van 14,1 Laptoptas met schouderband - universele beschermende laptoptas voor laptops van 14,1
24,95
incl. Btw.
meteen leverbaar
Levertijd 2-5 werkdagen
meteen leverbaar
2,95€ verzending
Levertijd 2-5 werkdagen
Art.nr.:
941769
Fabrikant:
CELLONIC
Mening:
(1) (Meer lezen)
Gewicht:
411g
Kleur:
grijs

Zorg met deze zachte, gewatteerde en stijlvolle laptoptas van CELLONIC® met band voor makkelijk dragen dat uw laptop altijd, ook onderweg, veilig en beschermd is opgeborgen!

Deze veelzijdige en hoogwaardige universele laptoptas met schouderband heeft een elegant en compact design en biedt plek aan alle laptops van 14,1 tot 15,4 inch. 

Een dik gewatteerde binnenkant en een stevige ritssluiting garanderen dat uw waardevolle laptop veilig is opgeborgen - ongeacht of u op het werk, op school, op de universiteit of onderweg bent of wanneer u uw laptop simpelweg thuis opbergt.  

Deze robuuste draagtas voor laptops is gemaakt van hoogwaardig polyester en waterafstotend, zodat uw notebook optimaal beschermd is tegen regen, stof, vuil, vallen en krassen. 

De tas heeft twee voorvakken en verschillende vakken aan de binnenkant voor al uw laptopaccessoires zoals kabels, laders, powerbanks en andere benodigdheden die u binnen handbereik wilt hebben. 

Universele laptoptas - 100% compatibel met Apple MacBook, Microsoft Surface, Lenovo Thinkpad, Acer, Samsung, Toshiba en meer.

Tas voor laptops van 14,1 - 15,4 inch met extra opbergvakken
✔ Geschikt voor alle laptops van 14,1 tot 15,4 inch
✔ Stof-, vuil- en waterbestendig materiaal (Polyester)
✔ Handige voorvakken en binnenvakken voor laptopaccessoires
✔ Twee handgrepen en één volledig verstelbare schouderband
✔ Robuust, handig en slank design met afgeronde hoeken
✔ Makkelijk te reinigen, voelt comfortabel aan


CELLONIC® laptoptas met schouderband
Kleur: grijs
Materiaal: Polyester


★ 3 jaar garantie ★
Als internationale speciaalzaak die sinds 2004 actief is weten wij wat belangrijk is als het gaat om hoogwaardige notebookaccessoires. Daarom geven we een garantie van 36 maanden op onze beschermende laptoptassen!

Productbeoordelingen

Onze meest populaire producten